Снимки ПетелЛегендата на бокса Ивайло Маринов разкри, че е поставил ясна

...
Снимки ПетелЛегендата на бокса Ивайло Маринов разкри, че е поставил ясна
Коментари Харесай

Ивайло Маринов към своите боксьори: Искам медали, повече медали

Снимки " Петел "

Легендата на бокса Ивайло Маринов разкри, че е поставил ясна цел за този сезон на своите състезатели в едноименния му боксов клуб във Варна. Искам от тях да печелят медали, колкото се може повече медали, сподели за " Петел " олимпийският първенец.

В момента двама от възпитаниците на Ивайло се приготвят за присъединяване в шампионата за Купа България за младежи през май в Добрич. Това са бронзовният медалист от европейското за юноши Искрен Михайлов, който ще направи дебют в по-горната възраст, и Кирил Мирчев. 

Момчетата ще вземат участие в много първенства и шампионати тази година. Но няма единствено да вземат участие, желая и резултати. Вярвам на треньорите Боян Ненов и Петър Петров, които приготвят професионално над 30 боксьори в клуба, добави Ивайло Маринов.



Наскоро той обезпечи на своите подопечни цялостен комплект екипировка - спортни екипи, екипи, сакове, маратонки и кецове.

Правя, каквото мога в тези комплицирани и тревожни времена за живот, за да не липсва нищо на момчетата. Целта ни е те да се влагат оптимално в тренировките и да развиват качествата си, сподели още Ивайло Маринов.   



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР